În ultimii 4 ani, deciziile importante legate de dezvoltarea orașului Măgurele, de derularea unor proiecte de infrastructură, educaționale, culturale, sportive sau de mediu, au fost luate doar în baza consultărilor publice sau în urma solicitărilor, sugestiilor și a nevoilor exprimate de dumneavoastră, de cei care care trăiți, locuiți și munciți aici.

Pentru că opinia dumneavoastră contează, Primăria Orașului Măgurele lansează, în perioada 22.07 –  21.08.2020, o amplă consultare publică pentru identificarea celui mai util și oportun proiect pentru comunitatea noastră, ce urmează să fie realizat pe terenul situat între Platformă II și III, cu o suprafață de 15.000 de metri pătrați.

Având în vedere necesitățile de dezvoltare a orașului nostru, dar și amploarea proiectului pentru derularea căruia administrația locală trebuie să identifice surse de finanțare, sunteți invitați să completați formularul dedicat. Puteți opta pentru una dintre variantele propuse de noi sau puteți lansa dumneavoastră propria idee de proiect.

Formular

    Puteți opta pentru una dintre variantele propuse de noi

    sau puteți lansa dumneavoastră propria idee de proiect.

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului.