Fiecare dintre noi poate contribui la refacerea istoriei și la construcția muzeului orașului punând la temelia acestuia câte “o cărămidă” reprezentată fie de o fotografie veche, care ne va face să descoperim o fărâmă din trecutul nostru, fie de un document vechi – o scrisoare de dragoste sau o epistolă transmisă de pe front de străbunicul -, fie un costum popular lucrat cu migală cu zeci de ani în urmă, fie un obiect vechi, transmis din generație în generație, care poate fi expus și admirat de întreaga comunitate.

Puteți transmite donațiile voastre către Primăria Orașului Măgurele. Chiar dacă fotografiile sunt într-o stare avansată de degradare, ele pot fi reconstituite de specialiștii noștri și expuse. Cu siguranță, poartă câte o poveste care trebuie spusă și transmisă generațiilor viitoare.

Iată cum sunt colectate fotografiile și obiectele, potrivit reprezentanților Primăriei Măgurele:

• Fiecare dintre noi poate scana pozele sau documentele și poate trimite imaginile, prin email, la adresa: muzeu@primariamagurele.ro.

• În cazul în care nu există posibilitatea scanării, puteți merge cu fotografiile sau documentele  la sediul primăriei, unde pot fi scanate și apoi vă vor fi returnate. E important de știut că fotografiile pot fi lăsate la sediul primăriei și în afara programului de lucru, la serviciul de pază. Le puteți lăsa într-un plic sau într-un dosar pe care să înscrieți numele dvs, adresa și numărul de telefon, astfel încât să puteți fi contactați pentru a vă fi returnate după scanare.

• Persoanele care nu se pot deplasa la sediul primăriei, au la dispoziție numărul de telefon (021) 457-4098,  număr la care va răspunde un reprezentant al primăriei, care poate veni să ridice personal obiectele și fotografiile. 
Cei care vor dori, vor putea chiar să doneze pozele și obiectele vechi, iar acestea vor fi păstrate și expuse apoi în viitorul muzeu al orașului, astfel încât copiii și nepoții noștri să aibă acces la tot ceea ce reprezintă și transmite istoria noastră.

Puteți trimite și online soliciterea pentru ridicarea obiectelor și fotografiilor.

    Sunt de acord cu Politica de confidențialitate a site-ului.