Școala generală și Liceul Teoretic “Horia Hulubei” intră în “scenariul roșu”, după ce, astăzi, 28 octombrie 2020, numărul cazurilor confirmate pozitiv COVID – 19 a ajuns la 3.
Potrivit legislației în vigoare (Ordinul comun al Ministrului Sănătății – Ministrului Educației și Cercetării nr. 5487 /1494 / 2020), trecerea în “scenariul roșu” a unităților de învățământ înseamnă suspendarea cursurilor “față în față”, desfășurarea acestora urmând să se facă exclusive on-line pentru următoarele 14 zile.

Direcția de Sănătăte Publică Ilfov a avizat trecerea în “scenariul roșu” atât pentru Școala generală, cât și pentru Liceul Teoretic “Horia Hulubei”.

Precizăm că, potrivit ultimelor date furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, orașul Măgurele se menține în zona “verde” cu o rată de infectare de 1,53 la mia de locuitori.

Cifrele nu trebuie să ne facă, însă, mai puțin responsabili, dimpotrivă. Vă rugăm să respectați în continuare recomandările specialiștilor: păstrați distanța fizică, purtați masca de protecție chiar și în aer liber, în special în zonele aglomerate și în stațiile STB, și mențineți igiena mâinilor!