În primăvara anului 2015 a fost inaugurată în Măgurele o clinică modernă care oferă servicii de înaltă calitate. Locuitorii orașului beneficiază de servicii medicale oferite cu profesionalism de către cadre medicale cu o experiență impresionantă în domeniile de expertiză pe care le au.

Noua policlinică este amenajată  într-o clădire medicală modernă și este dotată cu  aparatură medicală de ultimă generație care ajută la stabilirea unui diagnostic precis și a unui tratament de înaltă calitate.

În Centrul Medical Măgurele beneficiați de servicii medicale integrate: medicină de familie, specialități medicale, stomatologie, nutriție, farmacie, asistență medicală civilizată și de calitate.

În cadrul clinicii puteți beneficia de servicii medicale gratuite, clinica are contract cu CASIF iar farmacia prezentă în clinică are contract cu CASIF, ceea ce oferă posibilitatea eliberării de medicamente compensate și gratuite.

Prin calitate, pregătire și profesionalism, Centrul Medical Măgurele și-a propus să devină prima opțiune a tuturor locuitorilor din orașul Măgurele pentru servicii medicale.

Website: www.clinicamagurele.ro                             Telefon: (031) 405-3636