Începând din data de 08.05.2021, vă puteți vaccina, fără programare pe platforma electronică RoVaccinare, la Centrul fix de vaccinare din Măgurele, Aleea Panselelor nr. 2.

Centrul de vaccinare este deschis zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00, iar serul administrat este MODERNA.

Persoanele programate prin intermediul platformei și care au locuri rezervate conform planificării au prioritate la vaccinare.

Suplimentar, în funcție de capacitatea de vaccinare a centrului și de disponibilitatea dozelor de vaccin, persoanele cu vârsta de peste 60 de ani au prioritate la dozele disponibile, fiind urmate de populația generală (persoanele cu vârsta sub 60 de ani).

Pentru a vă putea vaccina fără programare prin platforma electronică trebuie să vă prezentați la centrul de vaccinare sau să sunați la numărul de telefon 0755.112.831, să ne comunicati numele și numărul de telefon și veți fi contactat pentru a vă prezenta cu documentul de identitate valabil (B.I./C.I./permis de ședere/pasaport) în ziua în care vor fi disponibile doze de vaccin Moderna.

Până acum, la Centrul fix de vaccinare din Măgurele, 2.657 de persoane au fost vaccinate cu AstraZeneca și 530 de persoane, cu Moderna.