Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români se vor reuni, duminică, 17 martie, de la ora 16.00, într-un spectacol umanitar de excepție, pe scena din Aula Facultății de Fizică. Spectacolul este organizat de marea doamnă a muzicii populare românești Marioara Man Gheorghe, prin asociația culturală care îi poartă numele, în parteneriat cu Primăria Orașului Măgurele.

Locuitorii orașului Măgurele sunt așteptați, cu mic, cu mare, în Aula Facultății de Fizică, pentru a-i întâlni pe artiștii preferați (Corina Chiriac, Elena Gheorghe, Mihai Napu, Elena Merișoreanu, Alexandru Pugna, Maria Ghinea, Marioara Man Gheorghe, Georgeta Tila, Iulia Mihai, Florin Parlan, Lucreția Goagea, Raluca Burcea și Grigore Gherman, Grupul “Doina Ilfovului”, trupa “Pasitos” și Grupul “Mlădițe ilfovene”), dar și pentru a face donații pentru Andreea Miruna, micuța care, la doar 2 ani și 4 luni, a fost diagnosticată cu o boală cumplită: leucemie acută limfoblastică – ,,boala sângelui alb”.

Intrarea la spectacolul din Aula Facultății de Fizică este liberă, iar cei care vor participa vor putea face donații în urnele amplasate pe scenă, devenite deja o obișnuință la concertele organizate de Asociația Culturală “Marioara Man Gheorghe”.

Organizez astfel de spectacole de mai mulți ani, pentru că eu consider că trebuie să ne implicăm, că doar împreună putem salva vieți. Având alături oameni extraordinari, cum este domnul primar Narcis Constantin, cum sunt cei din Primăria Măgurele și alții, care nu vor să apară public, Dumnezeu ne-a ajutat și, cu doi ani în urmă, am reușit să strângem bănuții necesari pentru transplantul de ficat de care avea nevoie alt tânăr din Măgurele – Petre Nicolae.

Acum, cred că, împreună, putem salva viața acestui copil, Andreea Miruna. Eu nu sunt doar artist, ci și educatoare și preoteasă, și cred că fiecare bănuț contează pentru acest copil, pentru familia sa (cu atât mai mult cu cât tratamentul durează mai bine de un an, după cum am înțeles), dar, în același timp, vă pot asigura că și rugăciunile fac minuni. De aceea, îi rog pe toți cei care vor să ajute, să se roage pentru Andreea Miruna, să o numească în rugăciunile lor, oriunde sunt făcute acestea, la biserica ori acasă. Îmi doresc foarte mult să ne rugăm împreună, pentru că, rugăciunea, dacă este cerută la Dumnezeu de cât mai mulți dintre noi, se împlinește”, a explicat pentru “Pro Măgurele”, Marioara Man Gheorghe.

Și cei care nu pot participa la spectacol pot dona

Toți cei care ne sunt prieteni și vor să ajute, ca și aceia care nu vor putea participa la spectacol, pot dona în contul care a fost înscris și pe afișul spectacolului umanitar: RO50BRDE410SV02022234100, cont deschis la BRD pe numele FLAMÎNZEANU-ȘAIN Iulian-Gilbert, tatăl Andreei Miruna”, a mai precizat Marioara Man Gheorghe.