De acum, firmele și persoanele fizice autorizate (PFA) din Măgurele își pot achita online, pe ghiseul.ro, taxele și impozitele, dar și alte obligații de plată, precum amenzi sau tarife. Asta pentru că, Primăria Orașului Măgurele este una dintre instituțiile înrolate în Sistemul Național Electronic de Plată (SNEP) și a facilitat încă de la operaționalizarea ghiseul.ro, plata online a taxelor și impozitelor pentru persoanele fizice.

Societățile comerciale și persoanele fizice autorizate care își desfășoară activitatea în orașul nostru sunt foarte importante pentru noi și facem totul pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora. De aceea, imediat ce Autoritatea pentru Digitalizarea României a anunțat extinderea ghiseul.ro și pentru persoane juridice, Primăria Orașului Măgurele a luat toate măsurile și a făcut toate demersurile necesare, astfel încât și firmele să poată achita online taxe și impozite.

Procedura care trebuie urmată de societățile comerciale și persoanele fizice autorizate din Măgurele pentru a obține cont și parolă pe ghiseul.ro este una extrem de simplă și nu presupune deplasarea la sediul primăriei, ci doar câteva minute petrecute în fața computerului. Astfel, persoanele juridice sau fizice autorizate, trebuie doar să trimită pe adresa de email impozite@primariamagurele.ro:

 cerere descărcată de pe site-ul primăriei și completată;
 copie a certificatului de înregistrare fiscală (CIF / CUI) al firmei;
împuternicire din partea administratorului (dacă persoana care solicită cont și parolă în numele unei persoane juridice nu este administrator)
copie a cărții de identitate a administratorului sau a persoanei împuternicite, după caz.

Odată ce au trimis aceste documente, reprezentanții firmelor primesc pe mail un cont și o parolă temporare pentru ghiseul.ro. Pentru siguranța datelor, contul și parola trebuie schimbate la prima logare.

Persoane Fizice: Cerere

Persoane Juridice: Cerere