Baza sportivă, redeschisă pentru “mișcare prin alergare

Odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, Primăria Orașului Măgurele reia programul “Sănătate prin sport”, lansat cu trei ani în urmă, oferindu-le astfel locuitorilor de toate vârstele posibilitatea să facă mișcare prin alergare.

Așadar, Baza Sportivă Măgurele a fost redeschisă pentru toți cei care iubesc nu doar jogging-ul, ci mișcarea în aer liber în general. Toți pot folosi de acum infrastructura bazei sportive, mai puțin terenul destinat partidelor de fotbal care trebuie protejat pentru competiții.

Baza sportivă, deschisă și până la ora 22.00

Dacă preferați mișcarea în aer liber, puteți alege Baza Sportivă Măgurele, din strada Călugăreni, nr. 14, în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 17:00 și 22:00, când va fi utilizat și sistemul special de nocturnă. În zilele de marți, joi și sâmbătă, baza sportivă va fi deschisă publicului larg între orele 17:00 și 20:00.

Este important ca toți locuitorii orașului Măgurele să conștientizeze că activitatea fizică, pe lângă faptul că ajută la o mai bună oxigenare a organismului, asigură o mai bună circulație sangvină, iar potrivit studiilor de specialitate, sportul are o legătură directă cu longevitatea. Pe lângă faptul că mărește speranța de viață, activează și metabolismul. Practic, activitatea fizică efectuată regulat este unul dintre cei mai buni stimulenți metabolici, care contribuie în același timp la creșterea masei musculare.

Sportul reprezintă cel mai bun remediu pentru a îmbunătăți funcțiile plămânilor, inimii, rinichilor, sistemului nervos, pentru că facilitează eliminarea din corp a toxinelor şi a deşeurilor metabolice. Prin urmare, poftiți la “mișcare prin alergare!”

Și acei membri ai comunității din Măgurele care vor să joace fotbal au porți deschise în oraș. Pot face acest lucru în mod organizat, iar pentru asta trebuie doar să ia legătura cu reprezentanții Clubului Sportiv Măgurele.