Miercuri, 1 martie 2017, Primăria și Consiliul Local Măgurele, în colaborare cu Centrul Cultural Ilfov, au oferit tuturor doamnelor și domnișoarelor din orașul Măgurele un “mărțișor cultural”. Pe scena Aulei Facultății de Fizică au urcat actorii Adriana Trandafir, Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Dan Rădulescu și Doina Teodoru interpretând frumoasa piesă de teatru “Vine barza”.

“Vă mulțumesc călduros pentru că ați venit în număr așa de mare la spectacolul de teatru pe care, alături de colegii mei consilieri, vi l-am oferit în dar, cu ocazia venirii primăverii. Ați dovedit prin prezența masivă faptul că în comunitatea noastră există oameni iubitori de cultură, de artă și de frumos. Mai mult decât atât, faptul că toate cele 590 de locuri au fost ocupate mă fac să cred că mesajul meu de a sprijini cultura, în toate formele ei, a ajuns la dumneavoastră și ați înțeles cât de important este ca, pe lângă proiectele mari pe care le facem pentru oraș (canalizare, asfaltări, iluminat etc) să avem și proiecte pentru sufletul și spiritul nostru.

De asemenea, doresc să mulţumesc călduros directorului Centrului Cultural Ilfov, Cristi Toma și, mai ales, actorilor care au venit în orașul nostru și ne-au înseninat ziua prin talentul și dăruirea lor. Mă simt onorat pentru că pe scena din Măgurele a urcat marea doamnă a teatrului, Adriana Trandafir, alături de maestrul Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Dan Rădulescu și Doina Teodoru.”

Narcis Constatin, primarul orașului Măgurele

Continuând tradiția anilor precedenți prin care zilele de 1 și 8 martie au fost marcate la Măgurele prin aceste daruri culturale oferite doamnelor și domnișorelor, piesa “Vine barza” s-a bucurat de un mare succes. În anii precedenți, publicul a fost încântat de piesele “Doi pe-un balansoar” și “Nimic nu-mi scapă”. 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.