Pe data de 9 septembrie 2017, Asociația Diaconia Filiala Măgurele dă startul crosului “Goana după sănătate – Alerg și ajut un copil”, ediția 2017, eveniment menit să promoveze proiectul “Ajut un copil”, dar și un mod de viață sănătos.

“Goana după sănătate” este al doilea eveniment major organizat în cadrul proiectului “Ajut un copil”, după “Campionatul de fotbal al elevilor din Magurele”, desfășurat de-a lungul mai multor săptămâni în iarna 2016 – 2017, cu sprijinul LPF și implicarea lui Gheorghe Hagi.

Crosul “Goana după sănătate” se va desfășura în orașul Măgurele, județul Ilfov. Participanții vor fi copii cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, precum și adulți de până la 90 de ani, urmând a lua startul începând cu ora 9:30, pe două trasee deja stabilite.

Anul acesta, crosul “Goana după sănătate” beneficiază de susținerea unor nume reperezentative ale showbiz-ului și sportului românesc, precum: Monica Davidescu, Aurelian Temisan, Maricica Puică, Valeria Racilă van Groningen, Laura Badea, Ruby, Alb Negru, Theo Rose, Ionică Moroșanu, Rareș Varniote și Bogdan Tașcău, Ralflo, Dorian Popa, lista rămând deschisă pentru toți cei cu afinități umanitar-caritabile.

Pe partea tehnică, evenimentul se va desfășura sub directa îndrumare a reprezentanților RO Club Maraton și Elite Running, precum și cu suportul platformei de înscrieri la evenimente sportive, 42km.ro.

Organizatoric, crosul “Goana după sănătate – Alerg și ajut un copil”, ediția 2017, beneficiază de suportul Primăriei Măgurele, al Poliției locale, al Jandarmeriei și al altor instituții publice abilitate.

Evenimentul sportiv se va încheia în aula Facultății de Fizică din orașul Măgurele, unde va avea loc festivitatea de premiere, urmată de un spectacol susținut de reprezentanți de renume ai showbiz-ului românesc.
Pasionații de alergare, dar nu numai, se pot înscrie la cros pe platforma evenimentului www.goanadupasanatate.ajutuncopil.ro până la data de 07.09.2017.

Taxa de participare a adulților în valoare de 40 lei este asimilată ca și donație umanitară, adolescenții și copii beneficiind de gratuitate 100%.

Traseul adulți                                                                                                             Traseu copii

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.