La 99 de ani de la Marea Unire (unirea Transilvaniei cu România de la Alba Iulia), toți locuitorii orașului Măgurele sunt invitați, în data de 1 decembrie, la evenimentul de sărbătorire ce va avea loc la Monumentul Eroilor, pe esplanada din centru. Festivitatea care va începe la ora 11:30 este organizată de Primăria Măgurele și va celebra cu bucurie și emoție acest moment sublim al istoriei românești, Ziua Națională a României. Organizatorii vor marca această zi festivă printr-o serie de manifestări care care vor debuta cu un ceremonial de omagiere și comemorare a făuritorilor unității, independenței și suveranității statului român. Momentul va consta într-o slujbă religioasă de pomenire a eroilor români căzuți pe fronturile de luptă și un ceremonial de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor.

Ziua festivă va continua cu un concert de muzică populară susținut, de la ora 16.00, de îndrăgiții soliști Maria Dragomiroiu și Ionică Moroșanu, iar seara orașul se va îmbrăca în lumini de sărbătoare iar edilul-șef al orașului, va da startul sărbătorilor de iarnă aprinzând iluminatul festiv al orașului, un moment superb devenit, deja, o tradiție a urbei noastre. Vă așteptăm în număr cât mai mare, să ne bucurăm împreună de o zi-eveniment pentru orașul nostru!

 

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.