La 99 de ani de la Marea Unire, Primăria Orașului Măgurele a semnat Actul de Înfrățire cu localitatea Răzeni din Raionul Ialoveni, Republica Moldova. Festivitatea de înfrățire a avut loc în Sala Tronului din Palatul Brâncovenesc din Mogoșoaia, acolo unde toate cele 22 primării din Ilfov s-au înfrățit cu cele 22 localități din raionul Ialoveni.

Primarul localității Răzeni, domnul Ion Crețu, vicepreședintele raionului Ialoveni, domnul Victor Bânzari, precum și primarii localităților Ulmi și Văsieni au fost invitații de onoare ai ceremoniei dedicată Zilei Naționale a României aici, în Măgurele.

Narcis Constantin: “Acum, pentru că am intrat în anul Centenarului Marii Unirii, parcă simțim și mai puternic nevoia de refirmare fără echivoc a susținerii fraților noștri de peste Prut, de care ne leagă istoria, limba și tradițiile comune. Să ne ajute Dumnezeu!”

 

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.