După aprinderea luminilor de sărbătoare în oraș, urmează aprinderea bradului de Crăciun, eveniment care marchează deschiderea sezonului sărbătorilor de iarnă în Măgurele.  Toată comunitatea orașului se va aduna în data de 22 decembrie pentru a celebra venirea iernii, într-o atmosferă de poveste. Acum, se va aprinde bradul, se va deschide frumosul Târg de Crăciun pe esplanada din centrul orașului și toți cetățenii sunt invitați să-l viziteze și să se bucure de numeroasele surprize pregătite aici și de concerte extraordinare, cu invitați speciali.

Vor fi alături de noi, la sărbătoarea aprinderii bradului de Crăciun, îndrăgiții soliști Celia,Lora, Anda Adam și Connect-R, într-un spectacol ce va fi greu de uitat.
Am aflat că printre surprize organizatorii pun la cale și o întălnire a copiilor care vor veni la târg chiar cu Moș Crăciun și spiridușii săi, care vor poposi aici pentru poze.
Vă așteptăm pe toți, vineri, 22 decembrie 2017, să ne bucurăm împreună de venirea sărbătorilor de iarnă!

PROGRAM 22 DECEMBRIE:

ORELE: 17 – 18 | Monent artistic: Clubul Copiilor Măgurele

ORELE: 18 – 19 | Colinde: Ansamblurile “RĂZEȘII” și “Mlădița” din Răzeni, Republica Moldova

ORELE: 19 – 21 | MEGA CONCERT: ANDA ADAM, CONNECT – R, LORA, CELIA

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.