Biroul de Impozite și Taxe Locale Măgurele și-a extins programul de lucru cu publicul, până pe 31 martie 2018, pentru a acorda posibilitatea tuturor contribuabililor din orașul Măgurele de a-și achita impozitele și taxele locale și de a beneficia de reducerea de 10 % pentru plata integrală a contribuțiilor fiscale.

Astfel, miercuri, programul de lucru cu publicul este de la ora 8.00 la ora 18.00 pentru întregul serviciu, atât pentru plata contribuțiilor cât și pentru depuneri de declarații sau orice alte probleme fiscale locale.

De asemenea, programul prelungit până la ora 18.00, pentru zilele de miercuri, este valabil până la 31 martie și pentru depunerea actelor necesare, astfel:

-pentru adeverința de intravilan de la Serviciul Urbanism;

-pentru înscrierea terenului sau locuinței, radiere imobil, cerere de arendă sau de număr poștal, de la Registrul Agricol.

„Reamintuim că persoanele care achită integral, cu anticipație, până la sfârșitul lunii martie, taxele și impozitele locale beneficiază de o reducere de 10%, potrivit legislației în vigoare. În cazul în care impozitele și taxele locale, aferente anului fiscal 2018, nu sunt plătite anticipat, acestea pot fi plătite în două tranșe egale, la termenele scadente, respectiv 31.03.2018 și 30.09.2018”, ne-a explicat Maria Valiuc, șefa Biroului de Impozite și Taxe Locale Măgurele.

Pe lângă plata în numerar la casieria Biroul de Impozite și Taxe Locale Măgurele,  edilii Primăriei Orașului Măgurele au pus la dispoziția cetățenilor o infrastructură modernă de plată a contribuțiilor la bugetul local. Astfel, cei care locuiesc în această zonă administrativă pot opta pentru o gamă variată de modalități moderne de plată: plata electronică prin internet banking, plata cu cardul și plata online prin ghiseul.ro.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.