Locuitorii orașului Măgurele care achită integral, anticipat, până la sfârșitul lunii martie, taxele și impozitele locale beneficiază de o reducere de 10%, potrivit legislației în vigoare.

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor care doresc să beneficieze de această reducere pentru plata integrală a contribuțiilor fiscale, dar și pentru a evita aglomerația de la ghișee, începând din 5 februarie și până la 31 martie, Biroul de Impozite și Taxe Locale Măgurele își va extinde programul cu publicul în zilele de miercuri .

Astfel, în fiecare miercuri, programul de lucru cu publicul va fi unul prelungit, de la ora 8.00 la ora 18.00 pentru întregul serviciu, nu doar pentru plata contribuțiilor, ci și pentru depuneri de declarații sau orice alte probleme fiscale de competența autorităților locale.

Programul extins până la ora 18.00 pentru zilele de miercuri va fi valabil și pentru depunerea documentelor necesare următoarelor situații:
– obținerii adeverinței de intravilan de la Serviciul Urbanism;
– înscrierii terenului sau locuinței, radierii imobilului / cerere de arendă sau de număr poștal, de la Registrul Agricol.

 PROGRAM CU PUBLICUL – BIROUL TAXE SI IMPOZITE                                

Luni , Marți și Joi  :  08.30 – 13.00   |   13.30 – 16.30

Miercuri  :  08.30 – 13.00   |   13.30 – 18.00 (până la 31 martie)

Vineri : Nu se lucrează cu publicul

 

TAXELE LOCALE, ACHITATE ȘI ONLINE

Autoritățile locale au pus la dispoziția proprietarilor de imobile, de terenuri și de mașini din Măgurele o infrastructură modernă de plată a contribuțiilor la bugetul local, așa încât aceștia pot evita eventualele cozi de la Biroul de Impozite și Taxe Locale Măgurele.

Ghiseul.ro este o metodă de plată care simplifică relația dintre cetățean și stat, benefică pentru toți cei care, în era digitalizării, nu vor să mai piardă timp la ghișee, ci să rezolve, de acasă, pe internet, la orice oră doresc, toate problemele ce țin de fiscalitate. Și asta, cu doar câteva click-uri.

Solicitare date de acces –  la sediul Primăriei  Orașului Măgurele
Pentru activarea contului pe „ghișeul.ro”, doritorii se pot prezenta la primărie, de unde pot solitica date de acces (utilizator și parolă).

Documente necesare:
1) Cerere solicitare date acces (Descărcați sau  solicitați la ghiseul relații cu publicul)
2) Copie  act de identitate solicitant

Online pe site-ul ghiseul.ro, folosind cardul bancar
Puteti solicita date de acces folosind cardul bancar în următoarele condiții:

  • Titularul cardului trebuie să corespundă cu solicitantul datelor de acces
  • Cardul trebuie să fie înrolat în sistemul 3DSecure la una dintre următoarele bănci: Banca Comercială Română, Banca Raiffeisen, BRD – Groupe Société Générale, AlphaBank, CEC Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Bancpost, Banca Românească, OTP Bank, Piraeus Bank, UniCredit Bank.

Solicitarea este gratuită – nu se va extrage nicio sumă din contul dvs.
Datele de acces pot fi solicitate online doar de către persoane fizice.